"Kwaliteitsborging binnen de staalverwerkende industrie"
  • nl
  • en

Links

Strategische partners:

unknown

DNV GL is ’s werelds grootste classificatiemaatschappij voor schepen en offshore-installaties. Het bedrijf speelt tevens een toonaangevende rol als technisch adviseur voor de olie- en gassector en als inhoudelijk expert voor bedrijven in de energiewaardeketen.
DNV GL
Zwolseseweg 1
2994 LB  Barendrecht
Nederland

 

unknown-1

Element is een NEN-EN-ISO/IEC 17025 geaccrediteerd laboratorium voor materiaal onderzoek, corrosie onderzoek, las-testen en schade onderzoek. Het laboratorium heeft een breed scala aan onderzoeksmogelijkheden waaronder mechanisch testen, breek testen, metallurgisch onderzoek en corrosie onderzoek.
Element
Zekeringstraat 33
1014 BV  Amsterdam
Nederland 

unknown-3

Lloyd’s Register is een van de wereldleiders op het gebied van het beoordelen van bedrijfsprocessen en producten aan de hand van internationaal erkende normen. De normen zijn afkomstig van grote onafhankelijke instanties of zijn normen die wij zelf hebben ontwikkeld. We streven ernaar om van ontwerp en nieuwbouw tot in-service werking en uit bedrijf nemen complete risicomanagement oplossingen te bieden voor de gehele levensduur en  zodoende de veiligheid, integriteit en operationele werking van assests en systemen mede te garanderen.
Lloyd’s Register
KP van der Mandelelaan 41a
3062 MB  Rotterdam
Nederland

images

Het Nederlands Instituut voor de Lastechniek (NIL) is een onafhankelijk stichting die de collectieve belangen behartigt van bedrijven, instellingen en personen die werkzaam zijn op het gebied van lassen, lijmen en andere permanente verbindingstechnieken. Het NIL stelt zich ten doel de kennis en vakbekwaamheid in deze branches op hetzelfde niveau te houden als nu, en daar waar mogelijk uit te breiden.
NIL
Louis Braillelaan 80
2719 EK  Zoetermeer
Nederland

 

ies.nl
 
  
 vdmw-logo-klein

VDM Welding Consultancy is opgericht door ing. Rob van der Meer IWE. Rob is Welding Consultant en Lead Auditor. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van lastechnische vraagstukken. Denk hierbij aan auditering, kennisoverdracht, contractbeoordeling en het opstellen en uitrollen van kwaliteitsnormen.
VDM Welding Consultancy
Schiedamseweg 108
3121JL  Schiedam
T +31 (0)683065793

VelWa is een advies- en inspectiebureau op het gebied van natlakconservering op staalconstructies in de utiliteitsbouw, offshore- en windmolenindustrie.

Missie
VelWa inspecteert natlaksystemen en adviseert over de toepassing daarvan bij de conservering van staal. VelWa wil de verwachtingen van de klant overtreffen en de kwaliteit van de conservering verhogen door de samenwerking tussen de verfleverancier, conserveringsbedrijf en opdrachtgever centraal te stellen.

Visie
VelWa inspecteert, adviseert en organiseert bij conserveringsprocessen. Inspectie moet leiden tot goedkeuring, advies moet leiden tot gestroomlijnde processen en organisatie moet leiden tot een vlotte afhandeling van de inspectie.

Strategie
VelWa stelt de mensen in het proces centraal en deelt graag kennis en kunde. Zo wordt een hogere kwaliteit van de conservering bereikt en ontstaat een resultaat tot ieders tevredenheid.

VelWa Paint Inspection & Consultancy
Looyerslaan 20
2223 TG   Katwijk Zh.
Nederland

 info@velwa.nl
Mobiel: +31 6 53 44 11 30

 

unknown-4

Weldcare is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op kwaliteitszorg en ondersteuning van de staal- en aluminium verwerkende industrie. Kwaliteitszorg omvat vier deelgebieden: normstelling, controle, beheersing en borging. Uit deze aspecten is Weldcare ontstaan, met als doel om u zowel in de eningeerings- uitvoerings- als opleverfase te ‘ontzorgen’.
Weldcare
Blauwhuisterlaan 6
8658 LJ  Greonterp
Nederland